HomeStiriASUS anunță modelele Transformer Book Chi
ASUS Transformer Book Chi T100

ASUS anunță modelele Transformer Book Chi

ASUS a anunțat seria Transformer Book Chi, o familie de dispozitive 2-in-1 detașabile, cu sistem de operare Windows, care oferă confortul unui laptop ce se transformă instant într-o tabletă.

Transformer Book Chi este rapid și silențios în același timp, dispunând de o arhitectură Intel Core M fără ventilator pentru performanță uimitoare, ce oferă utilizatorilor libertatea de a lucra și de a se distra oriunde, oricând.

Beneficiind de unele dintre cele mai subțiri tablete din lume, cu un design din aluminiu precis prelucrat, seria Transformer Book Chi oferă eleganță și rafinament fără precedent într-un produs 2-in-1 foarte sofisticat.

asus_chairman_jonney_shih_introduced_transformer_book_chi_family_at_ces_2015

Gama ASUS Transformer Book Chi curpinde pentru moment 3 modele

Gama Chi cuprinde trei modele în fruntea cărora se așează T300 Chi cu diagonala de 12.5 inci – model premiat cu 2015 CES Innovation Award – motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core M pentru performanță remarcabilă.

ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book Chi T300

T100 Chi este un model compact cu diagonala de 10.1 inci cu o autonomie suficientă pentru întreaga zi. T90 are o diagonală de 8.9 inci fiind deosebit de ușor și puternic pentru productivitate în mișcare.

ASUS Transformer Book Chi T90

ASUS Transformer Book Chi T90

Toate modelele au un ecran IPS clar și luminos, cu o rezoluție WQHD 2560×1440 pixeli pentru imagini vii și detaliate. Flexibilitatea și puterea noului Transformer Book Chi garantează funcționarea mai eficientă fără a fi necesară transportarea unor dispozitive voluminoase.

ASUS Transformer Book Chi T100

ASUS Transformer Book Chi T100

Prețuri și disponibilitate pe piața românească

Noile produse sunt așteptate pe piața românească spre sfârșitul primului trimestru al anului, prețurile aproximative fiind următoarele:

  • ASUS Transformer Book T90 Chi – începând cu 1649 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T100 Chi – începând cu 2349 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T300 Chi – începând cu 3449 lei (TVA inclusiv)