HomeStiriSurprinde-l pe Moș Nicolae cu Zenfone
Mos Nicolae

Surprinde-l pe Moș Nicolae cu Zenfone

Copiii sunt înnebuniți după cadouri și nu sunt singurii. Nici adulții nu refuză un cadou bine ales atunci când vine din partea unei persoane dragi. Un telefon performant care să-l surprindă pe Moș Nicolae ar fi o alegere perfectă pentru orice persoană ce iubește noul.

Mos Nicolae

ZenFone 5 are la bază un procesor Intel Atom Z2580, rapid și eficient, ce rulează la 2GHz. Aparatul beneficiază, de asemenea, de camera PixelMaster de 8 megapixeli cu stabilizator de imagine. Aceasta are un senzor iluminat din spate (BSI), o diafragmă largă f/2.0 și tehnologie PixelMaster, capturând imagini digitale mai bune decât cele ale multor camere foto dedicate.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu Android și interfață ZenUI

Camera frontală de 2 megapixeli preia autoportrete foarte clare. Modul Low-Light măsoară cantitatea de lumină disponibilă și ajustează în mod inteligent dimensiunea pixelului pentru a crește senzitivitatea senzorului cu până la 400%. Acest lucru îi permite telefonului să fotografieze și să filmeze în condiții de iluminare scăzută, chiar și fără bliț. ZenFone 5 este disponibil în patru culori: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.

Surprinde-l pe Moș Nicolae cu Zenfone