HomeStiri5 lucruri pe care trebuie să le știm despre ROG Gladius
ASUS Rog Gladius

5 lucruri pe care trebuie să le știm despre ROG Gladius

Mausul ROG Gladius depășește limitările modelelor obișnuite oferind o serie de facilități dedicate pasionaților de gaming și entuziaștilor. Utilizatorii ce au cunoștințe tehnice pot profita din plin structura mausului atât acasă cât și în sala de jocuri sau la birou.

ASUS Rog Gladius

ASUS Rog Gladius

ASUS oferă în pachet două cabluri USB detașabile cu lungimi diferite, sac de transport, două comutatoare opționale, autocolante și piciorușe de rezervă. ASUS lucrează cu cei mai buni furnizori din industrie iar comutatoarele japoneze OMRON D2FC-F-7N cu o durată de viață de 20 de milioane de cicluri sunt cel mai bun exemplu în acest sens. Comutatoarele pot fi schimbate de utilizator în funcție de preferințele acestuia, fie cu cele din pachet, fie cu altele compatibile de la OMRON.

ASUS Rog Gladius

ASUS Rog Gladius

ROG Gladius are propria memorie flash pentru a reține profilurile definite de utilizator și un software personalizat, simplu de folosit. Având în vedere complexitatea mausului, ROG Gladius ar putea necesita un timp de acomodare pentru utilizatori. Mai jos puteți găsi 5 lucruri pe care trebuie să le știm despre ROG Gladius.

5 lucruri pe care trebuie să le știm despre ROG Gladius

Puteți afla mai multe detalii tehnice despre ROG Gladius accesând pagina oficială ASUS.