HomeStiriASUS va participa la DreamHack Masters Bucharest 2014

ASUS va participa la DreamHack Masters Bucharest 2014

ASUS va participa la DreamHack Masters Bucharest 2014 cu un stand de excepție. Vizitatorii vor putea admira și testa cele mai noi modele ROG (Republic of Gamers) precum și noile plăci video din gama Strix. DreamHack Masters Bucharest 2014 va avea loc la Sala Polivalentă din București, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, evenimentul fiind organizat de Computer Games. Pe lângă produsele expuse, la standul ASUS vor avea loc concursuri și tombole cu premii atractive.

Strix – pasărea de pradă

Inspirată de numele antic al bufniței, Strix va reuni o nouă serie de produse ASUS dezvoltate pentru gaming. Strix înseamnă simțuri ascuțite, vedere clară și abilitatea de a simți mediul, permițând jucătorului să detecteze și să reacționeze la cea mai mică mișcare. Plăcile video Strix sunt construite cu componente Super Alloy Power pentru o mai bună durabilitate și o răcire îmbunătățită. Condensatorii solizi, bobinele cu miez dur și tranzistorii MOSFET întăriți rezistă unor solicitări mai mari, grație materialelor cu formule speciale.

Fete-ASUS_dreamhack

Laptopuri de gaming

ASUS va prezenta noi notebook-uri de gaming, asezonate cu cele mai puternice plăci video de la Nvidia. ROG G551 și ROG G771 vor încânta publicul care va trece pe la standul ASUS. Pe lângă acestea, ROG G751 este cel mai performant laptop de gaming din lume, fiind livrat acum într-o nouă configurație extrem de puternică. Jocurile vor rula impecabil pe procesoarele Intel Core i7 din generația a patra și pe plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 980M.

DreamHack Bucharest s-a impus ca principalul eveniment de gaming din Europa de Sud-Est, atrâgând cei mai buni jucători din lume și vizitatori din țările vecine.

Galerie Foto DreamHack Bucharest