HomeEvenimenteASUS prezintă la DreamHack Masters Bucharest 2014 cele mai performante laptopuri, componente și periferice de gaming
Fete la Dreamhack

ASUS prezintă la DreamHack Masters Bucharest 2014 cele mai performante laptopuri, componente și periferice de gaming

ASUS va expune la DreamHack Masters Bucharest 2014 cele mai performante produse pentru gaming din gamele ROG și STRIX. Competiția, organizată de Computergames, va avea loc în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie la Sala Polivalentă din București. DreamHack Masters Bucharest 2014 a devenit cel mai important eveniment de gaming din Europa de Est, atrăgând cei mai buni jucători profesioniști din lume.

Vizitatorii vor putea admira și testa la standul ASUS notebookuri precum: ROG G750, ROG G551, ROG G771, desktopurile de gaming G20 și GR8, plăcile video STRIX GTX 970, STRIX GTX 980, căști, mauși și tastaturi din gama STRIX.

Premii pe toată durata competiției

Pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului, ASUS va organiza concursuri proprii și tombole cu premii pentru vizitatori. ASUS, împreună LikeIT și Dota2Romania.com, va organiza pentru cei mai abili dintre jucători concursul Strix Dota2 Lan Challenge cu premii constând în tastaturi, mauși și căști STRIX. Vizitatorii dornici de aventură se pot înscrie la DreamQuest, o competiție internă cu 1.000 de premii garantate!

Fete la Dreamhack

Notebookuri din gama ROG

ASUS a reușit să construiască cele mai performante notebookuri de gaming din lume apelând la cele mai bune materiale disponibile în prezent. ROG G751 actualizează specificațiile bine-cunoscutului model G750 cu noi plăci video NVIDIA GeForce GTX 980M și până la 32GB memorie RAM. Puterea laptopurilor de gaming de la ASUS a atras și atenția profesioniștilor ce se ocupă cu prelucrarea foto/video. Procesoarele Intel Core i7 din generația a patra fiind suficient de rapide pentru a concura desktopurile de ultimă generație.

ROG G750jz

ROG G750jz

Plăci video din gama STRIX

Inspirată de numele antic al bufniței, STRIX reunește o nouă serie de produse ASUS dezvoltate pentru gaming. STRIX înseamnă simțuri ascuțite, vedere clară și abilitatea de a simți mediul, permițând jucătorului să detecteze și să reacționeze la cea mai mică mișcare. Noile plăci video STRIX dispun de tehnologii exclusive ASUS, precum DirectCU, și componente durabile ASUS Super Alloy Power.

ASUS Strix GTX 750 Ti OC

ASUS Strix GTX 750 Ti OC

Desktopuri ROG mai compacte

Desktopurile de gaming nu trebuie să foarte voluminoase. ASUS a reușit să pună la punct un sistem de răcire deosebit de avansat prin care căldura generată procesor și placa video să poate fi eliminată rapid în mediul ambiant.

ROG G20 este echipat cu cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7 pentru un nivel fără precedent de performanță, permițând rularea jocurilor la cele mai înalte setări, vizionarea de filme 4K/UHD (ultra-high-definition) și chiar crearea și prelucrarea de modele 3D.

ROG G20

ROG G20

Produsele ASUS sunt disponibile prin intermediul partenerului Likeit și vor avea partea de reduceri speciale pe perioada desfășurării evenimentului.