HomeStiriASUS Zenbook UX303LA – portabil și performant
ASUS ZENBOOK UX303

ASUS Zenbook UX303LA – portabil și performant

ASUS Zenbook UX303LA este un ultrabook foarte interesant ce nu lasă loc pentru compromisuri. Ultraportabilul are la bază o platformă Intel cu procesor Intel Core i5 4210U și 8GB de memorie RAM. Ecranul IPS cu diagonala de 13.3 inci dispune de o rezoluție FullHD (1920×1080), oferind o densitate ridicată a pixelilor.

Publicația imidoresc.ro a testat modelul UX303LA și a scos în evidență principalele caracteristici ale acestuia.

De cand am testat primele ultrabook-uri mi-am dat seama ca sunt echipamente foarte bune pentru activitatile de birou, de studiu sau pentru divertismentul video High Definition, totul asezonat cu o portabilitate superioara, atat din punct de vedere al dimensiunilor compacte cat si din cel al autonomiei de utilizare, spune Bogdan Petre în deschiderea articolului.

ASUS Zenbook UX303LA este un ultraportabil cu destule calitati, care va atrage cu siguranta atentia celor in cautarea unui echipament cu un look premium, compact, usor, cu o autonomie buna si cu performante de top, in stare sa asigure un comportament impecabil intr-o suita larga de aplicatii. Poate fi luat fara retinere si efort oriunde ati merge, in interes de serviciu sau personal, si poate fi utilizat cam la orice activitate digitala, de business sau recreativa, concluzionează acesta.

Prezentare ASUS Zenbook UX303LA