HomeStiriCopiii iubesc noul Transformer Book T100!
ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă

Copiii iubesc noul Transformer Book T100!

ASUS North America a publicat pe Youtube un clip amuzant ce va stârni cu siguranță zâmbete. Vedetele acestei reclame sunt doi copii care văd în ASUS Transformer Book T100 un instrument de joacă dar și un instrument de creație.

Good Kid, Bad Kid – ASUS Transformer Book

ASUS Transformer Book T100 este un model compact, ușor, care poate fi folosit atât ca o tabletă cu Windows 8 cât și ca un laptop clasic. În spatele ecranului cu diagonala de 10.1 se află integrate toate componentele hardware, inclusiv bateria, astfel încât T100 să poată funcționa independent de tastatura dock. Autonomia de 11 ore oferă o mai mare libertate de mișcare, studenții și oamenii de afaceri având la dispoziție un instrument util, ce poate funcționa o întreagă zi. Noul model ASUS oferă software-ul Office Home and Student 2013.

ASUS Transformer Book T100 este motorizat de procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz. Acesta oferă suficientă putere de calcul în condițiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiază de un echilibru între multi-tasking și eficiență energetică.

ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă

ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă