HomeProduseLaptopuriASUSPRO ESSENTIAL PU301LA – un laptop conceput pentru productivitate
ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA – un laptop conceput pentru productivitate

ASUSPRO PU301LA este un laptop ultraportabil conceput pentru oameni de business dar și pentru profesioniștii care lucrează în diferite domenii ce presupun accesul rapid la informații. Utilizatorii vor avea la îndemână un model fiabil, ușor, cu un design subțire ce cântărește aproximativ 1.75Kg.

ASUSPRO PU301LA este ranforsat astfel încât să reziste la solicităriile care apar în timpul unei zi de lucru. Testele la care a fost supus acest model au demonstrat că laptopul rezistă la șocuri, la căderi și la vărsările accidentale de lichide. Datele sunt stocate pe hard disk-uri cu zone anti-shock și au funcții pentru mutarea capetelor de citire pe pista de garare. Procesorul Intel Core din generația a patra este însoțit de managementul eficient oferit de Intel Small Business Advantage (Intel SBA). Măsurile de securitate includ un cititor de amprente la care se adaugă tehnologia Intel Anti-Theft și Computrace LoJack pentru monitorizarea laptopurilor pierdute sau furate.

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA

Siguranța datelor

Companiile au nevoie de un nivel ridicat de protecție a datelor, informațiile sensibile fiind stocate numai pe acele medii considerate sigure. Laptopurile din seria ASUSPRO sunt testate strict pentru a îndeplini cele mai ridicate standarde din industrie. Acestea și-au dovedit fiabilitatea în testele pentru simularea șocurilor, în testele pentru durabilitatea în timp a balamalelor dar și în testele de presiune. Hard diskurile includ o zonă anti-șoc ce asigură protecție pe trei axe.

Protecție cu senzori de mișcare

Accelerometrele integrate în structura portabilului și softwareul preîntâmpină un eventual impact pentru a păstra datele în siguranță. Accelerometrul digital 3D cu trei niveluri de sensibilitate: oprit, normal și ridicat pregătește dispozitivul pentru impact oprind funcționarea hard disk-ului.

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA

Protecție cu suporți metalici și perne de aer

Suporții metalici adaugă rezistență structurală în jurul hard diskurilor, protejând datele dincolo de standardele industriei. Zonele pentru absorția șocurilor acționează ca un scut în cazul căderilor accidentale.

Protecție digitală

Laptopul încorporează un senzor de amprente cu ajutorul căruia se face identificarea utilizatorului. Informațiile nu pot fi accesate fără citirea acestor date biometrice. Scanerul electronic citește cu acuratețe amprenta indiferent dacă avem mâna umedă sau uscată.

ASUS Secure Delete

ASUS Secure Delete este un software care șterge datele pentru totdeauna. Fișierele confidențiale șterse cu acest program nu mai pot fi recuperate de softwareul specializat. Mai mult, ASUS adaugă tehnologiile Intel Anti-Theft și Computrace LoJack pentru a oferi controlul asupra laptopului de la distanță. Utilizatorul are posibilitatea să șteargă datele de la distanță cu ajutorul Computrace LoJack și poate oferi informații poliției pentru localizarea dispozitivului.

Tastatură și touchpad pentru profesioniști

Oamenii de afaceri și profesioniștii au nevoie de o tastatură cât mai practică și eficientă. Pentru modelul PU301, inginerii ASUS au conceput o tastatură cu o cursă de numai 2.3mm. În acest fel se încearcă asigurarea unui nivel ridicat de confort în timpul sesiunilor prelungite de lucru. Tastatura oferă o zonă separată cu taste numerice pentru a crește eficiența atunci când se lucrează cu cifre.

ASUSPRO ESSENTIAL PU301LA_3

Touchpadul a fost mărit și are acum dimensiunea de 107 x 61mm, potrivindu-se cu formatul ecranului. Acesta este cu 47% mai mare decât touchpadurile laptopurilor similare, oferite de alte branduri, are un răspuns mai bun și acceptă elementele de gestică. Recunoscând mai multe elemente de gestică, touchpad-ul înlocuiește mausul într-un mod mai practic, multe dintre operațiunile ce presupuneau prezența acestui accesoriu fiind derulate prin gesturi simple.

O mai bună productivitate

ASUSPRO PU301LA este motorizat de procesoarele Intel Core din generația a patra eficiente energetic, pentru performanță multi-tasking și productivitate. Puterea mare de procesare asigură o activitate fluidă fără perioade neproductive. Tehnologia Instant On permite ieșirea din modul sleep în numai două secunde. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji pentru integritatea datelor, în momentul în care bateria ajunge la 5%, fișierele și datele sunt salvate automat.

ASUSPRO PU301LA oferă soluția Intel Small Business Advantage (Intel SBA) care cuprinde aplicații utile pentru gestionarea portabilului. Softwareul oferă instrumente care mențin productivitatea la cel mai înalt nivel. Funcțiile pentru închiderea automată a calculatoarelor reduc consumul de energie, mărind autonomia iar softwareul pentru update vă asigură că aveți cele mai noi firmwareuri. USB Blocker crește gradul de siguranță, blocând porturile USB și echipamentele care se pot conecta la laptop, utilizatorul având la dispoziție numeroase modalități de configurare.

ASUS este recunoscut pentru procesele de producție prietenoase cu mediul înconjurător. Inițiativa Green ASUS se axează pe patru arii: design green, producție green, distribuție green și servicii green. Laptopurile ASUS respectă standardele internaționale în domeniul protecție mediului înconjurător și au un cost redus de utilizare. Seria ASUSPRO este certificată EPEAT, Energy Star și RoHS.