HomeStiriÎn căutarea incredibilului cu Zenbook Prime – VIDEO

În căutarea incredibilului cu Zenbook Prime – VIDEO

Zenbook Prime a fost proiectat pentru oameni incredibili. Sub sloganul În căutarea incredibiluluiASUS ne încurajează pe fiecare dintre noi să ne depășim limitele.

Proaspăt lansatul ultrabook, Zenbook Prime apare în două videoclipuri cu oameni incredibili. Lejeritatea cu care poate fi folosit și complexitatea task-urilor pe care le poate efectua fără cusur sunt ilustrate printr-o comparație cu doi sportivi desăvârșiți.

Yohei Uchino, este campion mondial Flatland BMX. El se folosește de muzică pentru a-și limpezi gândurile, lucru care-l ajută să meargă cât mai bine pe bicicletă. Uchino găsește echilibrul perfect dintre frumusețe și performanță pe BMX-ul său, care-l ajută să sfideze gravitația. Inspirat de muzică, el și bicicleta sa se mișcă excelent împreună.

Jason Paul este triplu campion de Free Running al Redbull Art of Motion International. El vede peisajul urban complex și aglomerat ca un spațiu tocmai bun de explorat. Reacționează instantaneu la orice situație și totuși se menține Zen. Frumusețea Frankfurtului este transformată în momente și oportunități pentru Jason care încearcă mereu să fie incredibil.